CR-V | Απόδοση
Test Ride
ArrowΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Test Ride
ArrowΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

CR-V

 
 
Image1

Προηγμένη υβριδική τεχνολογία

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας e:HEV είναι ότι χρησιμοποιεί τον κινητήρα βενζίνης κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ επίσης συλλέγει την ενέργεια που σε κάθε άλλη περίπτωση θα χανόταν, για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Κατά την ηλεκτρική λειτουργία (Electric Drive) το αυτοκίνητο κινείται αθόρυβα με τη χρήση του ενός ηλεκτροκινητήρα που αντλεί την ισχύ του από την μπαταρία υψηλής τάσης.

Στην υβριδική λειτουργία (Hybrid Drive), ο κινητήρας βενζίνης παράγει ηλεκτρική ενέργεια μέσω του μοτέρ-γεννήτριας η οποία τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα. Ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει στο CR-V κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης με 184 PS και 315 Nm ροπής.

Στη λειτουργία με το θερμικό κινητήρα (Engine Drive), ο κινητήρας βενζίνης συνδέεται άμεσα με τους τροχούς μέσω ενός συμπλέκτη κλειδώματος. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι η πιο αποδοτική για ταχύτητες από 80 έως 120 χ.α.ω ενώ συμπληρώνεται με πρόσθετη ισχύ από τον ηλεκτροκινητήρα -όταν απαιτηθεί ισχυρή επιτάχυνση σε υψηλές ταχύτητες.

Image2

Αντί συμβατικού κιβωτίου ταχυτήτων, μία μονάδα υποπολλαπλασιασμού δημιουργεί άμεση μετάδοση κίνησης με σταθερή σχέση και απρόσκοπτη μεταφορά ροπής. Με αυτή τη διάταξη, το σύστημα της Honda είναι πιο συμπαγές από ένα συμβατικό ή ένα πλανητικό eCVT που κατά κανόνα χρησιμοποιείται σε άλλα υβριδικά οχήματα, αλλά και πιο αθόρυβο.

Κίνηση σε όλους τους τροχούς

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σε πραγματικό χρόνο AWD με Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου (Intelligent Control System) σχεδιάστηκε για να ενεργοποιείται αυτόματα, μόλις ανιχνευτεί απώλεια πρόσφυσης.

Για παράδειγμα, το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει
πότε το CR-V ανεβαίνει σε ένα λόφο και μεταφέρει
μεγαλύτερη ροπή στους πίσω τροχούς. Όταν αυτή
η επιπλέον ροπή δεν είναι πλέον απαραίτητη,
ο πολύδισκος συμπλέκτης (multi-plate clutch)
αποσυνδέει αυτόματα τον άξονα μετάδοσης από
το πίσω διαφορικό εξοικονομώντας καύσιμο.

Image1
Image1

Απολαυστική δυναμική συμπεριφορά 

Έχουμε σχεδιάσει ένα ελαφρύ αμάξωμα το οποίο είναι το πιο προηγμένο που έχουμε τοποθετήσει ποτέ σε CR-V. Συμπληρώνεται από νέα γόνατα MacPherson μπροστά και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

Οι καινοτομίες μας στους τομείς σχεδίασης, μηχανολογίας και παραγωγής επιτρέπουν τη βέλτιστη ρύθμιση της ανάρτησης για ανώτερα επίπεδα οδηγικής άνεσης και συμπεριφοράς και βοηθούν στη συμμόρφωση με τα Ευρωπαικά πρότυπα ποιότητας και αθόρυβης λειτουργίας.

Μηχανική Προηγμένης Συμβατότητας (ACE™)

Η τεχνολογία δομής αμαξώματος ACE™ και η εκτενέστερη χρήση ατσαλιού υψηλής αντοχής εξασφαλίζουν υψηλή ακαμψία αλλά και τη μέγιστη προστασία της καμπίνας σε περίπτωση σύγκρουσης.

Ανώτερα υλικά και προηγμένες διαδικασίες κατασκευής υποστηρίζουν τη νέα σχεδίαση του CR-V, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ελαφρύτερου, πιο άκαμπτου πλαισίου. Η ακαμψία του αυτοφερόμενου αμαξώματος συμβάλλει σημαντικά στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια αλλά και στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά NVH (θορύβων, κραδασμών, τραχύτητας).

Image1
Υβριδική Τεχνολογία e:HEV
Το πλήρως υβριδικό σύστημα e:HEV επιλέγει αυτόματα μεταξύ των τριών λειτουργιών: Electric Drive, Hybrid Drive, Engine Drive.
Configurator
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Επιλέξτε ένα μοντέλο και φτιάξτε το Honda των ονείρων σας
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Book a test drive
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κλείστε ένα test drive με τo αγαπημένo σας HONDA
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διαλέξτε το κατάστημα ή συνεργείο που σας εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Κατεβάστε ένα φυλλάδιο ή τιμοκατάλογο
ΦΥΛΛΑΔΙΑ