Ο κόσμος της Honda | ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο κόσμος της Honda

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

WorldOfHonda
WorldOfHonda
"ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ."
Ο Soichiro Honda οδηγήθηκε στην επιτυχία. Προσπαθούσε συνεχώς για το καλύτερο, πάντα προχωρώντας προς τα εμπρός, δημιουργώντας και δοκιμάζοντας. Τα όνειρα του να βοηθήσουν τους συνανθρώπους του να βελτιώσουν τη ζωή τους ήταν πάντα ο κύριος στόχος σε οτιδήποτε δημιούργησε.
WorldOfHonda
Ένας άντρας με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του δεν θα έμενε ποτέ στην Ιαπωνία, και ο Soichiro έστρεψε το βλέμμα του προς την Ευρώπη, κατασκευάζοντας ένα εργοστάσιο στο Βέλγιο το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 1963. Ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα ώστε να διαδώσει τις ιδέες και τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.
WorldOfHonda
Το 1964, εμφανιστήκαμε με τη δική μας φόρμουλα F1 στο Γερμανικό Grand Prix. Από εκείνη την ιστορική στιγμή, ξεκινήσαμε ένα απίστευτο ταξίδι, αναπτύσσοντας πολλές νέες ιδέες, σε συνεργασία με θρυλικούς οδηγούς όπως οι Surtees, Brabham και αργότερα - κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής - Prost, Senna, Piquet και Mansell.
WorldOfHonda
Στην αρχή, το S2000 δεν ήταν αυτό που είχε φανταστεί ο επικεφαλής μηχανικός μας, Shigeru Uehara. Μετά από τη 1η δοκιμή, παραδίνοντας τα κλειδιά είχε πει. “Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε;” Δεν ήταν χαρούμενος... αλλά ένα χρόνο αργότερα αυτό είχε αλλάξει.
Honda

Πιστεύοντας στα όνειρα

Όλοι μπορούμε να ονειρευόμαστε υπέροχα πράγματα, πετυχαίνοντας τα όνειρα μας όμως είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Configurator
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Επιλέξτε ένα μοντέλο και φτιάξτε το Honda των ονείρων σας
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Book a test drive
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κλείστε ένα test drive με τo αγαπημένo σας HONDA
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διαλέξτε το κατάστημα ή συνεργείο που σας εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Κατεβάστε ένα φυλλάδιο ή τιμοκατάλογο
ΦΥΛΛΑΔΙΑ