Ο κόσμος της Honda | ΤΟ ΠΑΡOΝ

Ο κόσμος της Honda

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Hybrid
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ
Honda

Η συνταγή για το μέλλον.

Τα υβριδικά της Honda προσφέρουν δυνατές επιδόσεις, άμεση ανταπόκριση, εξαιρετική οικονομία και ελάχιστους ρύπους.

- ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ -

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ HONDA

Η συμμόρφωση με τους αυστηρούς κανονισμούς χαμηλότερων προδιαγραφών εκπομπών ρύπων είναι υποχρέωση μας προς το περιβάλλον και τις νέες γενιές.

Οι νέοι κανονισμοί έχουν ήδη επηρεάσει το κόστος οδήγησης και θα συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον. Η εποχή για να επιλέξετε την υβριδική τεχνολογία έχει έρθει και θα γίνει ακόμη πιο αναγκαία και δημοφιλείς όσο περνά ο καιρός, επειδή τα υβριδικά αυτοκίνητα προσφέρουν δραματικά υψηλότερη απόδοση καυσίμου με χαμηλότερες εκπομπές CO2 από τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα οχήματα. Με απλά λόγια, τα υβριδικά έχουν έρθει για να μείνουν.

Hybrid

Το φοβερό NSX. το υπερ-υβριδικό μας αυτοκίνητο με την τελευταίας τεχνολογίας τετρακίνηση. Έχοντας στη διάθεση την αστείρευτη ροπή που παράγεται από τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα V6 προσφέρει εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης και κρατήματος.

ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε υβριδικά οχήματα με στόχο την δημιουργία μιας κοινωνίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Η τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη των υβριδικών μοντέλων με την πάροδο των ετών βασίστηκε στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση. Πρώτα παρουσιάσαμε την τεχνολογία υβριδικών κινητήρων με το Insight πίσω στο μακρινό 1999 και έκτοτε έχουμε κάνει σημαντικές βελτιώσεις αναπτύσσοντας αυτές τις τεχνολογίες με στόχο την επέκταση της γκάμας των υβριδικών οχημάτων μας.

Sport Hybrid SH-AWD

Αυτό είναι το νέο σύστημα τετρακίνησης της επόμενης γενιάς, στο οποίο το όχημα εξοπλίζεται έναν βενζινοκινητήρα που λειτουργεί σε συνεργασία με έναν μεγάλο ηλεκτρικό κινητήρα μπροστά και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες πίσω. Αυτό το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα κίνησης συμβάλλει στο καλό κράτημα αλλά και στις επιδόσεις φρεναρίσματος, καθώς και στην πολύ καλή κατανάλωση καυσίμου. Δεν το αποκαλούμε Super Handling - All-Wheel Drive χωρίς λόγο.

Honda Hybrid Performance i-MMD

Ένα αυτόνομο ‘έξυπνο’ σύστημα που προσφέρει άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού και μία μοναδική ομαλή εμπειρία οδήγησης. Το ονομάζουμε “intelligent Multi Mode Drive” το οποίο προσφέρει μεταξύ τριών επιλογών οδήγησης, ανάλογα με τo περιβάλλον και την κατάσταση του δρόμου όπου μετακινήστε.

Hybrid

Το Honda CR-V, ένα από τα πιο δημοφιλή SUV στον κόσμο έχει φτάσει στην Ευρώπη με την υβριδική τεχνολογία.

Διπλή ισχύς

Με απλά λόγια, τα προηγμένα υβριδικά οχήματά μας συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των βενζινοκινητήρων με αυτά που προσφέρουν οι ηλεκτροκινητήρες. Έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την πολύ καλύτερη οικονομία καυσίμου, συνδέοντας έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα, με την χαρακτηριστική ισχύ που μπορεί κάποιος να βρει στους ηλεκτρικούς κινητήρες. Δουλεύουν αρμονικά, συνδυάζονται άψογα με στόχο να παρέχουν ομαλή ισχύ και άμεση απόκριση επιτάχυνσης όταν τη χρειάζεστε.

 
Hybrid

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ CIVIC

Το νέο Honda Civic e:HEV.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα δύο κινητήρων i-MMD, κατασκευάσαμε το νέο Civic, για την αγορά της Ευρώπης, ένα υβριδικό για τον πραγματικό οδηγό. Γνωστό ήδη για την εξαιρετική του ποιότητα και την κορυφαία δυναμική συμπεριφορά τοποθετήσαμε το μοναδικό υβριδικό μας σύστημα κίνησης - με έναν εξελιγμένο κινητήρα VTEC 2.0 λίτρων για συναρπαστική εξηλεκτρισμένη ισχύ.

Hybrid

Οι μονάδες Direct Drive Motor του NSX αποτελούν κομμάτι του πιο τεχνολογικά προηγμένου κινητήρα που έχουμε κατασκευάσει ποτέ για χρήση σε αυτοκίνητα παραγωγής.

Χωρίς την ανάγκη φόρτισης

Το μεγάλο πλεονέκτημα της υβριδικής τεχνολογίας είναι ότι δεν χρειάζεται να αναζητήσετε σταθμό φόρτισης ή να έχετε εγκαταστήσει μια ειδική πρίζα στο σπίτι. Ο βενζινοκινητήρας αναλαμβάνει να φορτίζει συνεχώς την μπαταρία ενώ λειτουργεί - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεφοδιάζετε το ρεζερβουάρ καυσίμου, όπως θα κάνατε κανονικά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

Υβριδική δύναμη Honda

Το υβριδικό σύστημα κίνησης Honda i-MMD παρέχει ισχυρή άμεση απόκριση μέσω δύο ηλεκτρικών κινητήρων. Είναι πραγματικά συναρπαστικό στην οδήγηση. Όμως δεν είναι μόνο η μοναδική ροπή που μόνο ένας ηλεκτροκινητήρας μπορεί να προσφέρει. Αυτό γιατί όλα τα υβριδικά μας οχήματα έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν έναν συνδυασμό από τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο κόσμων. Το έξυπνο υβριδικό σύστημα επιλέγει αυτόματα μεταξύ της ηλεκτρικής ισχύος σε χαμηλότερες ταχύτητες και βενζίνης σε υψηλότερες ταχύτητες όπου αυτή είναι πιο οικονομική και αποδοτική.

Ομαλή και ήσυχη

Η εμπειρία οδήγησης ενός Honda Hybrid είναι μοναδική - τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ήρεμη και γαλήνια αίσθηση που δίνει η ηλεκτρική λειτουργία του κινητήρα. Στη συνέχεια, όταν ο βενζινοκινητήρας ζωντανεύει, η μετάβαση είναι τόσο αθόρυβη και ομαλή, όπου θα αναρωτιέστε εάν τελικά ο κινητήρας έχει πραγματικά ξεκινήσει.

Κάνοντας οικονομία

Με την υβριδική τεχνολογία η οικονομία έρχεται από μόνη της. Καταναλώνοντας πολύ λιγότερο καύσιμο σημαίνει χαμηλότερους ρύπους, κάτι που θα γίνει αισθητό στο πορτοφόλι σας αλλά και στο περιβάλλον.

Χωρίς άγχος

Δεν υπάρχει καμία έγνοια για τα πρώτα 5 χρόνια ή για τα πρώτα 100.000 χλμ. – όποιο από τα δύο έρθει πρώτα - γιατί η μπαταρία του Honda i-MMD καλύπτεται από εκτεταμένη και ολοκληρωμένη εγγύηση. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας.

Hybrid

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ

Αυτόνομο, παίρνει τις δικές του αποφάσεις.

Το σύστημα i-MMD (intelligent Multi Mode Drive) καθορίζει τον τρόπο χρήσης καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας με τον πιο αποδοτικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται από τον οδηγό να επιλέγει μεταξύ των τριών τρόπων οδήγησης. Electric Drive, Hybrid Drive και Engine Drive.

Τρόπος λειτουργίας Electric Drive

Στο Electric Drive, ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί την ισχύ του μόνο από τις μπαταρίες, παρέχοντας εξαιρετικά αθόρυβη και σχεδόν μηδενικών ρύπων μετακίνηση.

Τρόπος λειτουργίας Hybrid Drive

Στο Hybrid Drive, ο βενζινοκινητήρας τροφοδοτεί την ηλεκτρική γεννήτρια, η οποία με τη σειρά της παρέχει ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα, έτσι ώστε τυχόν πλεονάζουσα ισχύς από τον βενζινοκινητήρα να εκτρέπεται πίσω μέσο της ηλεκτρικής γεννήτριας για την επαναφόρτιση των μπαταριών.

Τρόπος λειτουργίας Engine Drive

Στο Engine Drive, οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον βενζινοκινητήρα, έχοντας πάντα στη διάθεση του την ηλεκτρική ενέργεια από τον ηλεκτρικό κινητήρα όταν την χρειάζεστε, για παράδειγμα όταν κάνετε έναν γρήγορο προσπέρασμα.

Οι διαφορετικές λειτουργίες του Honda e:HEV στην πράξη

Η προηγμένη τεχνολογία e:HEV παρέχει τη βέλτιστη ισχύ αλλάζοντας αυτόματα ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες: Electric Drive, Hybrid Drive και Engine Drive.

 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Δουλεύοντας αρμονικά μεταξύ τους, αυτά τα προηγμένα εξαρτήματα της υβριδικής τεχνολογίας Honda προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.

Ηλεκτρική γεννήτρια και ηλεκτροκινητήρας

Για να επιτύχεις μία καλή επιτάχυνση σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο, οι κινητήρες πρέπει να είναι μικροί σε όγκο αλλά και δυνατοί. Η ηλεκτρική γεννήτρια παράγει ρεύμα το οποίο τροφοδοτεί τις μπαταρίες.

Hybrid
Hybrid

Κινητήρας εσωτερικής καύσης με σύστημα VTEC

Προηγμένες τεχνολογίες, μία από αυτές το VTEC, επιτυγχάνουν μικρές καταναλώσεις, παράγοντας την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Μπαταρία ιόντων λιθίου

Μέσα από την συνεχή εξέλιξη των προχωρημένων τεχνολογιών της Honda, η απόδοση των μπαταριών έχει βελτιωθεί, έχοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού φορτίου με χαμηλές απώλειες κατά τη διάρκεια της φόρτισης αλλά και τις αποφόρτισης.

Hybrid
Hybrid

Κινητήρας και συμπλέκτης

Ο κύριος σκοπός του κινητήρα είναι να παράγει ηλεκτρισμό, ιδιαίτερα όταν το όχημα ταξιδεύει με μεγάλες ταχύτητες όπου τότε είναι και πιο αποδοτικό. Ο μικρός σε διαστάσεις συμπλέκτης αναλαμβάνει να μεταφέρει τη δύναμη από τον κινητήρα στους τροχούς με όσο τον δυνατό μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

PCU (Power Control Unit)

Η PCU διαχειρίζεται τους δύο ηλεκτροκινητήρες και διώχνει αποτελεσματικά τη θερμότητα που εκλύεται από την παραγωγή της μεγάλης ποσότητας ηλεκτρικού φορτίου.

Hybrid

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υβριδική τεχνολογία.

Τι είναι η υβριδική τεχνολογία; Πώς λειτουργεί; Πόσο διαρκούν οι μπαταρίες; Αυτές οι ερωτήσεις, και πολλές ακόμα, θα απαντηθούν στo Honda Hybrid FAQs.

Configurator
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Επιλέξτε ένα μοντέλο και φτιάξτε το Honda των ονείρων σας
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Book a test drive
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κλείστε ένα test drive με τo αγαπημένo σας HONDA
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διαλέξτε το κατάστημα ή συνεργείο που σας εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Κατεβάστε ένα φυλλάδιο ή τιμοκατάλογο
ΦΥΛΛΑΔΙΑ