Test Ride
ArrowΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Test Ride
ArrowΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι ανακλήσεις και οι ενημερώσεις για βελτίωση των προϊόντων αναβαθμίζουν μακροπρόθεσμα την ποιότητα των αυτοκινήτων μας και την εμπειρία σας από την κατοχή ενός Honda. Γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε ανοιχτή καμπάνια ή και ανάκληση ασφαλείας. Θα συνιστούσαμε πάντα να επικοινωνείτε με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο σας εάν θέλετε να μάθετε για τυχόν εκκρεμή εργασία ανάκλησης.

Aνακλήσεις
Recall_HONDA

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Η ανάκληση ανακοινώνεται επειδή ο κατασκευαστής ανησυχεί για πιθανό ελάττωμα που σχετίζεται με την ασφάλεια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα χαρακτηριστικό, το σχεδιασμό ή την κατασκευή ενός αυτοκινήτου και το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού στον οδηγό ή στους επιβάτες του, ή/και σε άλλους χρήστες άλλων οχημάτων ή και πεζών.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι βελτιώσεις προϊόντων δεν σχετίζονται με την ασφάλεια. Καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας κατασκευαστής έχει αναπτύξει νέα εξαρτήματα ή διαδικασίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ενός οχήματος.

ON-LINE ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εάν το αυτοκίνητο σας εμπίπτει σε κάποια ανάκληση, επικοινωνήστε άμεσα με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda για να ορίσετε ραντεβού έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι ενδεδειγμένες από τον κατασκευαστή, διορθωτικές ενέργειες. Η επισκευή ανάκλησης δεν σας επιβαρύνει οικονομικά μιας και προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ιστοσελίδα στην οποία θα καταχωρήσετε τον Αριθμό Πλαισίου είναι στα αγγλικά και η συγκεκριμένη πληροφόρηση είναι καθαρά ενημερωτική. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται εδώ βασίζονται σε πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας έχει εισαχθεί στην Ευρώπη από άλλη χώρα εκτός αυτής, δεν θα είναι εφικτό να διαπιστώσετε αν αυτό εμπίπτει σε κάποια ανάκληση. Σε αυτήν την περίπτωση ο πλέον αρμόδιος για να σας ενημερώσει, για ανοιχτή ανάκληση ασφάλειας ή καμπάνια στη μοτοσυκλέτα σας, είναι ένας Επίσημος Συνεργάτης της Honda. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο επίσημο συνεργείο σας, σε περίπτωση που το VIN (Αναγνωριστικός Αριθμός Πλαισίου) του αυτοκινήτου σας δεν εμφανίζεται εδώ. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε απευθείας στο +30 210 3483300.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δείτε τυχόν εκκρεμείς πληροφορίες ανάκλησης ή βελτιώσεις προϊόντος για το αυτοκίνητο σας. Καταχωρήστε τον 17ψήφιο Αριθμό Πλαισίου όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας σας, στο πεδίο "check my vehicle". ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ

 
Recall_HONDA

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ

Αντικατάσταση του πυροκροτητή του αερόσακου οδηγού ή και συνοδηγού.

Η παγκόσμια ανάκληση αερόσακων επηρεάζει ορισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και ενέχει πολύ υψηλό κίνδυνο ασφάλειας. Ανατρέξτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες και για να ελέγξετε εάν το όχημά σας έχει επηρεαστεί.

Περιγραφή του κινδύνου

Σε περίπτωση πρόσκρουσης όπου ο αερόσακος αναπτύσσεται, ο πυροκροτητής μπορεί να παράξει υπερβολική εσωτερική πίεση. Ως αποτέλεσμα, το μεταλλικό δοχείο του πυροκροτητή μπορεί να σπάσει, προκαλώντας την προώθηση των μεταλλικών θραυσμάτων μέσω του αερόσακου μέσα στο όχημα.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή στη χειρότερη περίπτωση θάνατο.

ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ;

Αν ναι επικοινωνήστε άμεσα με Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Honda για να ορίσετε κάποιο ραντεβού.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ:

Καταχωρήστε τον 17ψήφιο Αριθμό Πλαισίου όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας σας, στο πεδίο "check my vehicle" (ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ). Εάν το αυτοκίνητο σας εμπίπτει σε κάποια ανάκληση, επικοινωνήστε άμεσα με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda για να ορίσετε ραντεβού έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι – ενδεδειγμένες από τον κατασκευαστή - διορθωτικές ενέργειες. Η επισκευή δεν σας επιβαρύνει οικονομικά μιας και προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Recall_HONDA
Right Image

Η δέσμευση μας 

Συνεργαζόμαστε διαρκώς στενά με τις αρχές για να ενημερώσουμε όλους τους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων.

Η επιστολή ειδοποίησης συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν άμεσα σε ενέργειες, ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda ή καλέστε μας στο +30 210 3483300. 

Configurator
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Επιλέξτε ένα μοντέλο και φτιάξτε το Honda των ονείρων σας
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Book a test drive
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κλείστε ένα test drive με τo αγαπημένo σας HONDA
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διαλέξτε το κατάστημα ή συνεργείο που σας εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Κατεβάστε ένα φυλλάδιο ή τιμοκατάλογο
ΦΥΛΛΑΔΙΑ