Engine room
30/4/2026
EVENTS

Η HONDA MARINE ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ BOAT TEST FESTIVAL

Στο Πόρτο Ράφτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη πλωτή έκθεση δοκιμών σκαφών στην Ελλάδα, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τα σκάφη, αλλά και να τα δοκιμάσουν στη θάλασσα. Μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία, το κοινό είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει τις επιδόσεις κάθε σκάφους σε πραγματικές συνθήκες και να επιλέξει εκείνο που ανταποκρινόταν καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Η Honda Marine συμμετείχε δυναμικά στο χερσαίο τμήμα της έκθεσης, όπου οι εκπρόσωποί της ενημέρωναν το κοινό και απαντούσαν σε ερωτήσεις σχετικά με τους εξωλέμβιους κινητήρες της, ενώ παράλληλα μοίραζαν αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες.

 

 

Η παρουσία της Honda Marine, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στη στεριά, καθώς πολλοί κατασκευαστές και εισαγωγείς επέλεξαν να παρουσιάσουν τα σκάφη τους εξοπλισμένα με κινητήρες Honda.

Ranieri International - BF350 V8 VTEC

Mazziena - BF350 V8 VTEC

Sea Delta - Pair of  BF350 V8 VTEC

Range Rib - BF150 L4 VTEC

Mazziena - Pair of BF150 L4 VTEC

Compass - BF250 V6 VTEC

Sea Delta - BF100 VTEC

Pegazus - BF250 V6 VTEC

Karnic - BF300 V8 VTEC

 

Configurator
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Επιλέξτε ένα μοντέλο και φτιάξτε το Honda των ονείρων σας
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HONDA
Book a test drive
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Κλείστε ένα test drive με τo αγαπημένo σας HONDA
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διαλέξτε το κατάστημα ή συνεργείο που σας εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Κατεβάστε ένα φυλλάδιο ή τιμοκατάλογο
ΦΥΛΛΑΔΙΑ