Ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Honda


Η παγκόσμια ανάκληση ασφαλείας σχετικά με τους ενεργοποιητές των αερόσακων (οδηγού ή και συνοδηγού) αφορά έναν αριθμό κατασκευαστών αυτοκινήτων.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να ελέγξετε εάν το αυτοκίνητο υπόκειται στην παραπάνω ή όποια άλλη ανάκληση.

Εμπίπτει το αυτοκίνητό σας σε ανάκληση;


Αν ναι επικοινωνήστε άμεσα με Εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda για να ορίσετε κάποιο ραντεβού.

Περιγραφή του Κινδύνου:


Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού, στην περίπτωση μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να παράξει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του επιβάτη που πιθανόν κάθεται στην θέση του οδηγού ή και συνοδηγού.

Τι θα πρέπει να κάνετε:


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μαζί με τον 17ψήφιο αριθμό πλαισίου.

Εάν το αυτοκίνητό σας εμπίπτει σε κάποια ανάκληση, επικοινωνήστε άμεσα με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Honda για να ορίσετε ραντεβού για την αντικατάστασή του. Η επισκευή δεν σας επιβαρύνει οικονομικά μιας και προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Φόρμα Στοιχείων

Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

*Τα πεδία είναι υποχρεωτικά


Καταχωρήστε τα στοιχεία σας


και βάλτε στο πεδίο "check my vehicle" τον 17ψήφιο αριθμό πλαισίου όπως ακριβώς αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας σας.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία στην παραπάνω φόρμα.
Παρακαλώ επιλέξτε τις προτιμήσεις των προσωπικών σας δεδομένων.
Ευχαριστούμε πολύ. Ανακατευθύνεστε στην επίσημη σελίδα της HONDA.
Εάν δεν έχει ανοίξει το νέο παράθυρο πατήστε εδώ
παρακαλώ περιμένετε... Ανακατευθύνεστε στην επίσημη σελίδα της HONDA.

Τι θα κάνει ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Honda:


Θα τοποθετήσει ένα βελτιωμένο ενεργοποιητή. Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 1 ώρα και θα πραγματοποιηθούν δωρεάν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ
HONDA
* To site που θα βάλετε την πληροφορία του 17ψήφιου αριθμού πλαισίου είναι στα αγγλικά. Σημείωση: τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται εδώ βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από την βάση δεδομένων του κατασκευαστή. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα αυτή για να ελέγχετε το αυτοκίνητο σας σε τακτική βάση. Εάν το αυτοκίνητο έχει εισαχθεί στην Ευρώπη από άλλη χώρα εκτός αυτής, δεν θα μπορείτε να διαπιστώσετε αν εμπίπτει σε ανάκληση. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Honda απευθείας στο +30 210 3483797 ή κάντε ερώτηση εδώ”link στο επικοινωνία”
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Cars Website χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – επικοινωνίας. Διαφυλάσσεται¬το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Cars Website υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής. Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς¬τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.